Atlas autolaadkranen

Meijer Engineering is dealer van Atlas Autolaadkranen, de bekende kranen voor het forse en zware werk. Ze staan bekend om hun degelijke constructie en en brede keuze in uitvoering.    

Autolaadkranen

De Atlas autolaadkranen worden in Duitsland geproduceerd. De kranen zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid in uitvoeringen. De kranen zijn uitermate geschikt voor grijper- en hijswerk in tal van situaties. Voor alle laad- en los problemen heeft Atlas een toepasbare oplossing voor het uitgebreide leveringsprogramma.

Montage

Voor tal van bedrijven leverde en monteerde Meijer Engineering een autolaadkraan van Atlas: eenvoudig in gebruik en robuust in elke omgeving. De kranen kunnen zowel voor of achter de laadbak worden gemonteerd.

Hydraulisch laad- en lossysteem

Een autolaadkraan in combinatie met een hydraulisch laad- en lossysteem, o.a. haakarm-, kabel- of kettingsysteem kunt u bij Meijer Engineering terecht.

Onderhoud

Ook voor reparatie, onderhoud en jaarlijkse keuring van uw autolaadkraan kunt u bij Meijer Engineering terecht.

Uitvoering

Meijer Engineering kan de kraan naar uw eigen wens afwerken: te denken valt aan een verlengde hoofdarm, radiografische afstandsbediening, opklapbare steunpoten, lieraanbouw, extra aanbouw van een JIB, extra afstempeling, extra hydraulische functies. Uiteraard kan de kraan afgewerkt worden in elke gewenste bedrijfskleur.

Wenst u advies over welk kraan het beste in uw situatie past? Neem contact met ons op.

Klik hier voor een overzicht van alle Atlas autolaadkranen.