Meijer Engineering

U de ideeën, wij de uitwerking. Met plezier hebben wij de afgelopen jaren een vaste klantenkring opgebouwd. Klanten die steeds weer op ons terug kunnen vallen. 

Technisch inzicht

Bijna alles wat we zien kunnen we maken. Onze klanten komen veelal met een een idee, een plan of wens. Meijer Engineering zet deze om in een technisch plan en voert het geheel uit. Onze kennis en ervaring vormen hierbij een belangrijke basis.

Team

Meijer Engineering B.V. wordt geleidt door Ben Meijer. Met een vakteam van specialisten werken wij dagelijks aan tal van projecten, variërend van eenvoudig laswerk tot gedetailleerde, technische systemen. Doordat we breed inzetbaar zijn, kan Meijer Engineering ook de meest complexe vraagstukken aan.

Werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd onder de rook van Amsterdam. Het werkgebied spreidt zich echter over geheel Nederland. De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd in onze werkplaats in Zaandam.

Mobiele werkplaats

Meijer Engineering beschikt tevens over een multifunctionele mobiele werkplaats, een tweetal servicewagens en een vrachtauto met autolaadkraan. Hierdoor beschikken wij ook bij u op locatie altijd over de juiste middelen.

Oplossingsgericht denken

Denken in oplossingen en mogelijkheden – hoe complex ze ook zijn – brengt ons, met de klant, naar de meest verrassende resultaten.

U bent op zoek naar de juiste oplossing voor een technisch probleem? Neem vandaag nog contact met ons op.